Ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Φλώρινας για την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στη Φλώρινα

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 και Σάββατο 11 Μαΐου 2024 επισκέφθηκε τη Φλώρινα ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Κατά την παραμονή του στη Φλώρινα ο κος Γεωργιάδης πραγματοποίησε διάφορες συναντήσεις παρουσία του βουλευτή ΝΔ Π. Ε. Φλώρινας κου Σταύρου Παπασωτηρίου, του προέδρου της ΔΕΕΠ Φλώρινας κου Ευαγγέλου Νίκου, του Περιφερειάρχη ΠΔΜ κου Αμανατίδη Γεώργιου, του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Μπογιατζιδη Παναγιώτη, του Διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας κου Μάντσου Γεώργιου.

Στην αρχή συναντήθηκε με τον Ιατρικό Σύλλογο Φλώρινας όπου συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται της ευρύτερης αρμοδιότητας του Ιατρικού Συλλόγου (υγειονομικός χάρτης, βιωσιμότητα νοσοκομείου κτλ).

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε διευρυμένη ΔΕΕΠ με τα μέλη και φίλους της παράταξης, όπου αναφέρθηκαν και συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στην Π. Ε. Φλώρινας τόσο στον τομέα της υγείας όσο και ευρύτερα θέτοντας και τους ανάλογους προβληματισμούς ο καθένας και η καθεμία.

Ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας συζητώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος κλάδος.

Στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος του κόμματος και υπουργός Υγείας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Οι συναντήσεις της ημέρας ολοκληρώθηκαν με την επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη της Π. Ε. Φλώρινας κο Τάσκα Αθανάσιο, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

Το Σάββατο 11 Μαΐου ο κος Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε συνάντηση με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Φλώρινας παρουσία του βουλευτή ΝΔ Π. Ε. Φλώρινας κου Σταύρου Παπασωτηρίου και του Δημάρχου Φλώρινας κου Γιαννάκη Βασίλη κατά την οποία αναφέρθηκαν ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας.

Η επίσκεψη του κου Άδωνι Γεωργιάδη ολοκληρώθηκε με περίπατο στην πόλη της Φλώρινας στο ποτάμι και σε επιχειρήσεις.