Φεστιβάλ Καντίνας Φλώρινας 2024

Η Φλώρινα ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πιο λαχταριστό γεγονός του καλοκαιριού! Το Φεστιβάλ Καντίνας έρχεται για πρώτη φορά στον προαύλιο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας από τις 5 μέχρι τις 7 Ιουλίου, προσφέροντας τρεις ημέρες γεμάτες γεύσεις, μουσική και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Οι πύλες του φεστιβάλ θα ανοίγουν καθημερινά στις 18:00, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες με μια ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις. Ανάμεσα στις συμμετοχές των καντινών θα βρείτε: παραδοσιακό περέκ, λαχταριστή καμινάδα, δροσιστικό bubble tea, αυθεντική pizza, ζουμερά burgers, κλασικά hot dogs, γλυκά churros, εξωτικά noodles και μοναδικά cocktails.

Η είσοδος στο φεστιβάλ κοστίζει μόλις 3 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 10 ετών και άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ) εισέρχονται δωρεάν. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την πανελλήνια κοινωνική δράση “ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ”, στηρίζοντας έτσι έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό.

Κάθε βραδιά του φεστιβάλ θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική. Την πρώτη μέρα θα ανάψει το κέφι η παραδοσιακή μπάντα της Φλώρινας των αδελφών Βαλκάνη, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες τη σκυτάλη της μουσικής διασκέδασης παίρνουν λαϊκές ορχήστρες, προσφέροντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα και διασκέδαση για όλους.

Ελάτε να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις, να διασκεδάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας και να στηρίξετε έναν καλό σκοπό. Μην το χάσετε!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr ή  συνδεθείτε στα κοινωνικά μας δίκτυα.

https://www.facebook.com/canteenfestival 

https://www.instagram.com/canteen_festival?igsh=a3YzNTg4aGl0MDBt

https://www.tiktok.com/@canteen.festival?_t=8l30w1cROvB&_r=1

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ