Το «Φυσικό Αέριο Φλώρινας» έχει ξεκινήσει δυναμικά τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην πόλη μας!

Οι εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην πόλη μας έχουν ξεκινήσει και το Φυσικό Αέριο Φλώρινας ( Στέφανου Δραγούμη 12 – ακριβώς έναντι EnaOn) δεν αφήνει ούτε λεπτό αναξιοποίητο!!

Χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα και ανθεκτικότερα υλικά της αγοράς σε συνδυασμό με τη σιγουριά και την τεχνογνωσία των ανθρώπων της εταιρείας, το Φυσικό Αέριο Φλώρινας εγγυάται μια πιο ξέγνοιαστη και ζεστή καθημερινότητα, ιδίως για τους κρύους μήνες του χειμώνα.

Το Φυσικό Αέριο Φλώρινας μέχρι και σήμερα δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από κανέναν δημότη για την ένταξη του στο πρόγραμμα και έχει εργαστεί σκληρά για την διεκπεραίωση των αιτήσεων και συνεπώς την έγκαιρη υλοποίηση των εργασιών.

Βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν πάντα με όρεξη και χαμόγελο! Στις εγκαταστάσεις τηρείται σειρά προτεραιότητας και μέρα με τη μέρα ενημερώνονται οι εκάστοτε πελάτες για την ημερομηνία των εργασιών που προβλέπεται να γίνουν στην οικία τους.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα όσων έχουν επιλέξει το Φυσικό Αέριο Φλώρινας είναι η εγγύηση των εγκαταστάσεων που προσφέρει με πάνω από 10 έτη αλλά και η συντήρηση την οποία θα μπορεί με συνέπεια να αναλαμβάνει.

Επιπλέον, στο Φυσικό Αέριο Φλώρινας μπορούν να απευθυνθούν και οι δημότες οι οποίοι δεν πρόλαβαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιδότησης αλλά επιθυμούν να έχουν τη ζεστασιά του φυσικού αερίου. Εκτός από τις εγκαταστάσεις, η εταιρεία παρέχει συνδέσεις ρεύματος και φυσικού αερίου και φωτοβολταϊκά στη στέγη με αποθήκευση και φορητές μπαταρίες συνοδευόμενα πάντα με καθημερινή εξυπηρέτηση!

Είμαστε όλοι σε ετοιμότητα και αναμένουμε τη θαλπωρή του φυσικού αερίου στη Φλώρινα!!

Μπορείτε να βρείτε το Φυσικό Αέριο Φλώρινας στο κέντρο της πόλης Στέφανου Δραγούμη 12, να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23850 22822 και 690 624 6199 ή να στείλετε e-mail στο [email protected]


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ