Συνελήφθη 66χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Φλώρινας για καλλιέργεια 9 δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (10-10-2024) το βράδυ σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 66χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στον 66χρονο, σε περιοχή της Φλώρινας και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2,2- γραμμάρια φύλλων κάνναβης.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο 66χρονος καλλιεργούσε σε περιοχή της Φλώρινας, -9- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -1,9- έως -2,4- μέτρα περίπου, τα οποία πρόσφατα είχε εκριζώσει και αποθηκεύσει προς αποξήρανση σε εγκαταλελειμμένο παράπηγμα, σε περιοχή της Φλώρινας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στον προαναφερόμενο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -14- κλώνοι κάνναβης, ύψους από -0,6- έως -2- μέτρα περίπου και φύλλα κάνναβης, καθαρού βάρους -4- κιλών και -904- γραμμαρίων, τα οποία προέρχονται από τα ανωτέρω δενδρύλλια κάνναβης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ