Συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πρεσπών

Η πρώτη συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.ΣΟ.Π.Π.)του Δήμου Πρεσπών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2024, στην έδρα του Δήμου, στο χωριό Λαιμός.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συνεργασία ανάμεσα στους φορείς, για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα που αφορούν την πυροπροστασία, όπως η συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου, ο συντονισμός των υπηρεσιών για την εφαρμογή της νομοθεσίας σχετικά με την πρόληψη, αλλά και η άμεση ενημέρωση σε περίπτωση οποιουδήποτε συμβάντος, ώστε να αντιμετωπιστεί έγκαιρα.

Το Τ.Ε.ΣΟ.Π.Π. του Δήμου Πρεσπών συνεδρίασε υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Μανούρη  και συμμετείχαν ο Διοικητής ΠΕΠΥΔ Δυτικής Μακεδονίας, Νικόλαος Μητσογιάννης, οι Διοικητές ΔΙΠΥΔ και Π. Υ. Φλώρινας, Ιωάννης Μιαούλης και Κυριάκος Τριανταφυλλίδης, ο Ευάγγελος Πολίτης, εκπρόσωπος του 1ου Συντάγματος Πεζικού, ο Διοικητής του Α.Τ. Πρεσπών, Αντώνιος Σταματάκης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, η προϊσταμένη της Μονάδας Διαχείρισης του ΟΦΥΠΕΚΑ, Λητώ Παπαδοπούλου, η Αντιδήμαρχος Πρεσπών, Μαργαρίτα Μπαμπάκου, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικόλαος Κακαράντζας και πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ