Συνάντηση καθηγητών φυσικής αγωγής αποφοίτησης 1972

Το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας μια εξαιρετική συνάντηση  Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, από διάφορα μέρη της Ελλάδος, με έτος αποφοίτησης το 1972.

Την  διοργάνωση της συνάντησης ανέλαβε ο συμπολίτης μας Κ.Φ.Α. κ. Γιώργος Ανθόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε τους συμμετέχοντες και ανέλαβε την φιλοξενία και την ξενάγηση τους, στην όμορφη πόλη μας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε σύντομη επίσκεψη στο γειτονικό Μοναστήρι, παρουσίαση από τον αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Χάτζιο, με ανάλυση του ιστορικού κέντρου της  Φλώρινας. Στη συνέχεια διένειμε συλλεκτικό έντυπο, τυπωμένο στο τελευταίο παραδοσιακό τυπογραφείο, με τον χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Βασιλείου Γιαννάκη.

Επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον ΦΣΦ «ο Αριστοτέλης», όπου υποδέχθηκαν τους  καθηγητές ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Ραπτόπουλος-Χατζηστεφάνου και ο κ. Σπύρος Παπαχαρίσης ο οποίος παρουσίασε το έργο του συλλόγου από την ίδρυσή του. Ο σύλλογος πρόσφερε στον καθένα το βιβλίο «Εικαστικές τέχνες στη Φλώρινα την εποχή του μεσοπολέμου» της Ζωής Γοδόση.

Τέλος στο Μουσείο σύγχρονης τέχνης, όπου φιλοξενείται η έκθεση του εξαίρετου ζωγράφου Στερίκα Κούλη, τους καθηγητές υποδέχθηκε ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Τσώκας με μια εξαιρετική παρουσίαση.

Η συνάντηση προώθησε και ανέδειξε τις ομορφιές και τις  πολιτιστικές ανησυχίες της πόλης μας, άφησε τις πλέον αξιόλογες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες και ολοκληρώθηκε στο Ξενοδοχείο King Alexander  με την καθιερωμένη  συνεδρίαση των καθηγητών και την κεντρική δεξίωση.

Επόμενη πόλη συνάντησης σε ένα χρόνο η Κομοτηνή.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ