Συνάντηση αποφοίτων του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας, του έτους 1994

30 χρόνια μετά… τόσα χρόνια που πέρασαν σαν μια αστραπή! Μια μεγάλη περίοδος που άλλαξε τους εφήβους σε ώριμους ενήλικες. Τα μαθητικά χρόνια δεν ξεχνιούνται με τίποτα και αυτό επιβεβαιώθηκε με τη συνάντησή μας στο χώρο του πρώην 2ου ΓΕΛ Φλώρινας. Το βράδυ του Σαββάτου στις 24 Αυγούστου ήμασταν όλοι εκεί, πιστοί στο ραντεβού μας, στις 8:00μ.μ. Όσοι απουσίαζαν, βρήκαν τρόπο και μας έστειλαν μηνύματα αγάπης και τις ευχές τους.

Το περιβάλλον οικείο. Στο χώρο αυτό άλλωστε περάσαμε τρία ολόκληρα χρόνια. Μοιραστήκαμε τις ίδιες αγωνίες, τις ίδιες ανησυχίες και χαρές. Αγκαλιές, φιλιά , χτυπήματα στην πλάτη, σύντομες κουβέντες με τον καθένα χωριστά. Οι αναμνήσεις του τότε γίνανε παρόν. Και οι απόντες, Γιώργος και Σάκης, για τους οποίους κρατήσαμε στη μνήμη τους ενός λεπτού σιγή, μας συντρόφευαν νοερά! Περάσαμε στο εσωτερικό του σχολείου, καθίσαμε στα ξύλινα θρανία και αναβιώσανε οι μνήμες του παρελθόντος. Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Στα πρόσωπα μας τα σημάδια των χρόνων που κύλισαν αλλά ο τρόπος ομιλίας μας, οι κινήσεις των χεριών, οι στάσεις των σωμάτων μας … όλα παρέμειναν ίδια! Αστεία , ιστορίες σχολικών χρόνων, γέλια, χορός, συνόδευσαν τη ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον διευθυντή του σχολείου κο Στυλιανό Καρακατσάνη, που έδωσε την άδεια να μπούμε στο εσωτερικό του, την κα. Μαργαρίτα, που μας άνοιξε και φυσικά την αγαπημένη μας καθηγήτρια κα. Βασιλική Μούζα, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και μας τίμησε με την παρουσία της. Πολλοί ακόμα καθηγητές, όπως η κα. Σοφία Ηλιάδου- Τάχου, κα. Ειρήνη Μελίσση, κα. Κατερίνα Θώδα, κο Αστέριο Δαγκλή, μας έστειλαν τα μηνύματα αγάπης τους και τις ευχές τους. Ευχαριστούμε επίσης την διεύθυνση του ”King Alexander” και ιδιαίτερα την κα. Θεοδότα Τόττη για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς. Επιπλέον τον dj κο Κων/νο Παπαντώνη. Το γλέντι μας συνεχίστηκε μέχρι πρωίας στην ”Ταράτσα”.

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής της συνάντησης ευχαριστούν όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή τους. Οι στιγμές θα παραμείνουν ανεξίτηλες στις καρδιές μας. Εις το επανιδείν!

Η οργανωτική επιτροπή της συνάντησης