Συγχαρητήριο της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Φλώρινας

Ο πρόεδρος Νίκος Ευαγγέλου και τα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Φλώρινας εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στην καθηγήτρια Νέας Ελληνικής Ιστορίας κα Σοφία Ηλιάδου Τάχου για την εκλογή της ως Κοσμήτορας της «Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Η κα Σοφία Ηλιάδου Τάχου υπηρέτησε για πολλά χρόνια στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και έπειτα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις της σε μαθητές και μαθήτριες, φοιτητές και φοιτήτριες.

Η συμπολίτισσά μας Σοφία Ηλιάδου Τάχου πολιτεύτηκε με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή μας θέλοντας να υπηρετήσει τον τόπο της και τους ανθρώπους του με αγάπη και ειλικρίνεια,  δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή θητεία στα νέα της καθήκοντα, με επιτυχία στο δύσκολο ακαδημαϊκό της έργο και από αυτό το μετερίζι και πάντα προς όφελος του Πανεπιστημίου μας που αποτελεί σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης και προόδου της περιοχής μας αλλά και προς το συμφέρον των φοιτητών και φοιτητριών.

Για το Γραφείο Τύπου της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Φλώρινας

Η υπεύθυνη Τομέα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και ΜΜΕ

Τσουμίτα Μαρία