Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας στην ομάδα Γενικής Γυμναστικής της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας

Από τη θέση του Δημάρχου Φλώρινας εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα Γενικής Γυμναστικής της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους αγώνες Hellas Gym For Life Challenge της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Η διάκριση αυτή γίνεται ακόμα πιο σημαντική, καθώς στους αγώνες συμμετείχαν 9.500 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και η ομάδα της Φλώρινας ξεχώρισε για το άρτιο πρόγραμμα που παρουσίασε με θέμα τα είδη της ορειβασίας.

Συγχαίρω για τη συνολική δουλειά της την επικεφαλής προπονήτρια κα Φανή Κουσιπέτκου, καθώς και τις βοηθούς της κ.κ. Σωτηρία Τσεσμετζή και Χριστίνα Κασπίρη. Επίσης, συγχαίρω ονομαστικά και τις αθλήτριες Αικατερίνη Νότη, Παρασκευή Δέδε, Νεφέλη Στειακάκη, Ειρήνη Μαρία Καραμήτσου, Μαρία Ντούρου, Αικατερίνη Ιωαννίδου, Βασιλική Ταβελλάρη, Παναγιώτα Τσέκαρη, Αικατερίνη Ξανθοπούλου, Σταυρούλα Δόντσιου, Χριστίνα Γιώσκου, Αντωνία Ζιώγα και Μυρτώ Λαβασίδου.

Είναι σίγουρο πως η ομάδα Γενικής Γυμναστικής έχει να μας χαρίσει και άλλες διακρίσεις και όμορφες στιγμές στο μέλλον. Ως Δήμος Φλώρινας θα είμαστε δίπλα τους, στηρίζοντας κάθε προσπάθειά τους.

Βασίλης Νικ. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ