Ο Σύλλογος Γυναικών Παπαγιάννη θα συμμετέχει στα “Γυναικεία Πολιτιστικά Γεφυρώματα” στον Πολύγυρο

Ο Σύλλογος Γυναικών Παπαγιάννη Φλώρινας αποδέχτηκε πρόθυμα την ενδιαφέρουσα πρόσκληση από την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου Κυρία Αμαραντίδου Φραγγινέα Ρούλα, για τη συμμετοχή του στα δεύτερα “Γυναικεία Πολιτιστικά Γεφυρώματα” που θα πραγματοποιηθούν στις 8. 9. και 10 Σεπτεμβρίου στην πόλη της.

Είναι μία συνάντηση Γυναικείων Συλλόγων από όλη την Ελλάδα, με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των κυριών, την ανάδειξη και προβολή των περιοχών τους καθώς και των προϊόντων τους.

Χορηγοί αυτής της εκδήλωσης είναι ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και η κ. ΒΑΛΙΝΑ ΡΟΖΑ διευθύντρια των λιγνιτωρυχείων Αχλάδας.

Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιαννάκη Βασίλειο, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Φουδούλη Σοφία, την κ. Βαλίνα Ρόζα, διευθύντρια των λιγνιτωρυχείων Αχλάδας, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδη Σάββα για την οικονομική στήριξη στην πραγματοποίηση της συμμετοχής μας στα δεύτερα Γυναικεία Πολιτιστικά Γεφυρώματα του Πολυγύρου. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους επιχειρηματίες του νομού που διέθεσαν τα προϊόντα τους στην έκθεση, που θα γίνει στις 8, 9, 10 Σεπτεμβρίου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

 

Για το Δ. Σ.

Η Πρόεδρος

Δινάκη Τάτου Γιασεμή