Μήνυμα του Αναπληρωτή Διευθυντή της ΔΔΕ Φλώρινας για την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες,

Αρχίζει μια ακόμα σχολική χρονιά! Μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο!

Ευχή και προσδοκία όλων μας είναι η νέα αυτή χρονιά να είναι δημιουργική, αποδοτική, ευχάριστη και πετυχημένη, βάζοντας ο καθένας και η καθεμιά από εμάς, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, το δικό του λιθαράκι για την επίτευξη αυτών των στόχων μέσα σε ένα σχολείο σύγχρονο , καινοτόμο, συμπεριληπτικό.

Αγαπητά μας παιδιά,

Το σχολείο, σας παρέχει πολλές ευκαιρίες για να αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες, για να αναπτύξετε την προσωπικότητά σας και παράλληλα να καλλιεργήσετε το πνεύμα σας. Σας παροτρύνω να αγωνιστείτε για την κατάκτηση της γνώσης και να διαμορφώσετε ένα καλύτερο αύριο από αυτό που σας παραδίδουμε. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ευκαιρίες και θέστε στόχους.

Προσπαθήστε να λειτουργείτε σωστά μέσα στη σχολική καθημερινότητα, σύμφωνα με το πλαίσιο των κανόνων που ισχύουν.

Αγαπητοί Συνάδελφοι Εκπαιδευτικοί,

καλείστε για άλλη μια χρονιά να διαμεσολαβήσετε για την επιτυχημένη πορεία των μαθητών μας στον κόσμο της γνώσης και των αξιών. Ο ρόλος σας είναι απαιτητικός με πολλές αγωνίες, κόπους και θυσίες και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την ανεκτίμητη προσφορά σας στην εκπαιδευτική διαδικασία. Σας εύχομαι να σταθείτε και φέτος με αγάπη, υπομονή και αντοχή δίπλα στον κάθε μαθητή παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Εύχομαι καλή δύναμη και σε σας που προσπαθείτε με κάθε τρόπο να διασφαλίσετε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την κατάρτιση των παιδιών σας. Να είστε σίγουροι πως τα παιδιά σας είναι σε ασφαλή και έμπειρα χέρια και πως με την αγαστή συνεργασία όλων θα πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όλοι οι συνάδελφοι της ΔΔΕ Φλώρινας έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια –και συνεχίζουμε καθημερινά- ώστε η φετινή χρονιά να κυλίσει ευχάριστα και τα σχολεία να λειτουργήσουν με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα.

Εύχομαι μας μαθητές μας Καλή Πρόοδο και σε όλους μας Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά!

Ο Αν. Διευθυντής της ΔΔΕ Φλώρινας

Τόνας Ζαχαρίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ