Το Σωματείο Οδηγών Αυτοκινήτων Πάσης Φύσεως Φλώρινας δηλώνει τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας και του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών.
Για εμάς τους οδηγούς, το έγκλημα των Τεμπών αποτελεί μια τραγική υπενθύμιση των συνεπειών που έχουν η εγκατάλειψη των υποδομών, η έλλειψη μέτρων ασφάλειας και οι πολιτικές που θυσιάζουν την ανθρώπινη ζωή στον βωμό του κόστους και του κέρδους.
Δεν δεχόμαστε τη λογική της συγκάλυψης.
Απαιτούμε να αποδοθούν όλες οι ευθύνες και να παρθούν ουσιαστικά μέτρα ώστε να μη θρηνήσουμε ξανά θύματα.
Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους φοιτητές και τον λαό της περιοχής μας, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα:
Καμία ανοχή – Καμία λήθη.
Οι ζωές μας έχουν αξία.
Καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026
ΩΡΑ: 17:00
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: Πλατεία Γ. Μόδη
Η παρουσία όλων μας είναι αναγκαία για να ακουστεί δυνατά η απαίτηση για δικαιοσύνη.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑΡΤΟΡΑΣ ΘΩΜΑΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΛΛΙΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ




