Ευχαριστήριο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προς την αθλητική κατασκήνωση ScourasCamp

Τα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, οι εργαζόμενοι καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αισθάνονται την υποχρέωση να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς την αθλητική κατασκήνωση ScourasCampμε έδρα τις Νέες Φώκιες στη Χαλκιδική για τις 15 μέρες φιλοξενίας  11 παιδιών μας  σε αυτήν κατά τη διάρκεια του Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της παράμονής τους, τα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με πλήθος δράσεων και δραστηριοτήτων αλλά και να αναπτύξουν μια σειρά από δεξιότητες, καλλιεργώντας ταυτόχρονα την κοινωνικοποίησή τους σε ένα διαφορετικό περιβάλλον.

Ωστόσο, η όλη φιλοξενία δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί και να ολοκληρωθεί χωρίς την ευγενική χορηγία της ίδιας της κατασκήνωσης που προσφέρθηκε να φιλοξενήσει αφιλοκερδώς ένα μέρος των παιδιών. Επιπλέον, ένα μεγάλο μέρος των εξόδων που χρειάστηκε για τη διαμονή των παιδιών στους χώρους της κατασκήνωσης καλύφθηκε από ανώνυμες χορηγίες συμπολιτών μας που απέδειξαν έμπρακτα ότι η φιλανθρωπία, παρά το δύσκολο των εποχών δεν έχει εκλείψει.

Η Πρόεδρος Δ.Σ

Σοφία Σελεμίδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ