Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης

Μία σημαντική χορηγία ύψους 1.000 ευρώ για αγορά παιδικών βιβλίων προσφέρθηκε από την εταιρία LearnWorlds στο σχολείο μας για τον εμπλουτισμό της σχολικής μας βιβλιοθήκης.

Σήμερα το μεσημέρι, 14 Ιουνίου, έφτασαν στην “πόρτα” μας 142 νέοι τίτλοι βιβλίων, οι οποίοι επιλέχθηκαν από την υπεύθυνη εκπαιδευτικό της βιβλιοθήκης, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των μαθητών και μαθητριών μας.

Εκεί, στο σχολείο μας,  μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικοί αλλά και εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων  καλωσόρισαν, μαζί με τα ολοκαίνουρια αναγνώσματα, και την εκπρόσωπο της LearnWorlds, κυρία Παναγιώτα Χριστοδούλου, που ήρθε να γνωρίσει το σχολείο και τη βιβλιοθήκη μας.

Η κίνηση αυτή συμβάλλει σημαντικά στον εμπλουτισμό και στην ποιοτική  αναβάθμιση της σχολικής μας βιβλιοθήκης και σε συνδυασμό με το  πρόγραμμα δανειστικής βιβλιοθήκης στην προώθηση της φιλαναγνωσίας.

Η LearnWorlds είναι μία ελληνική εκπαιδευτική πλατφόρμα με μοντέρνα αισθητική και άποψη για το e-learning, που επιτρέπει σε επαγγελματίες εκπαιδευτές και εκπαιδευτικούς οργανισμούς να προωθήσουν τα μαθήματά τους online μέσα από τη δική τους ιστοσελίδα, τη δική τους «ψηφιακή ακαδημία».

Ευχαριστούμε θερμά την LearnWorlds για την επιλογή του σχολείου μας και την ευγενική χορηγία!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Δημ. Σχ. Μελίτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ