Ευχαριστήριο του ΓΕΛ Αμυνταίου

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Σήμερα 28-06-2024 τελευταία ημέρα του σχολικού έτους 2023-2024 ως υπεύθυνος καθηγητής του ομίλου μαθητών/τριών που πραγματοποιήσαμε το πρόγραμμα ¨Πρόσφορο και προσφορά, ο Άρτος στη ζωή της εκκλησίας¨ θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην Διευθύντρια του ΓΕΛ Αμυνταίου κα. Μπούτσκου Παναγιώτα και στο Σύλλογο των Διδασκόντων για την συνολική βοήθεια τους.

Τον Διευθυντή του Σ.Α.Ε.Κ. Αμυνταίου κο. Τοκμακίδη Πρόδρομο και τον υπεύθυνο τεχνικό Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής κο. Καραβέλα Θωμά που μας «εισήγαγε» στη διαδικασία του ζυμώματος.

Τον αξιοσέβαστο πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Γεώργιο Μογλενίδη, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αμυνταίου που μας παραχώρησε τον βοηθητικό χώρο στον Άγιο Τρύφωνα για να ζυμώσουμε, τον αγαπητό κο Ιορδάνη Μπάντη που με μεγάλη ευχαρίστηση κάθε φορά που ζημώναμε, έψηνε τους Άρτους στον φούρνο του αφιλοκερδώς.

Ιδιαίτερα θερμές ευχαριστίες στην κα Ευαγγελία Μπαρούφα, την ψυχή του όλου εγχειρήματος, που ως «μητέρα» όλων, μας μύησε στα μυστικά της παρασκευής του Άρτου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς των παιδιών που επέτρεψαν στα παιδιά τους να συμμετάσχουν στον Όμιλο αυτό και την βοήθεια που προσέφεραν όταν τους ζητήθηκε.

Θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι για το ήθος, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα των παιδιών τους.

Με τιμή

Ο διδάσκων το μάθημα των Θρησκευτικών στο ΓΕΛ Αμυνταίου

Νεραντζάκης Χαράλαμπος

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ