Ευχαριστήριο στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας

-Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και με σύμμαχο τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανέβηκαν στη κορυφή του  λόφου του Αγίου Παντελεήμονα στο Σταυρό. Η διαδρομή και τα τοπία μέσα στη φύση ήταν καταπληκτικά. Η συνεργασία άψογη.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία έπαιξαν , ανέβηκαν ανηφόρες, κατέβηκαν κατηφόρες, ίδρωσαν, ασκήθηκαν, κουράστηκαν, όμως όλοι επέστρεψαν στο σχολείο με ένα μεγάλο χαμόγελο και αισθήματα χαράς και ικανοποίησης.

Στη δράση αυτή όμως δεν ήμασταν μόνοι μας , είχαμε τη τύχη να έχουμε μαζί μας τρία μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας οι οποίοι μας  συνόδεψαν σε όλη τη διαδρομή, ενημέρωσαν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη διαδρομή και τους κανόνες της ανάβασης-κατάβασης καθώς γνωρίζουν τη περιοχή όπως τα δάκτυλα του χεριού τους!! Επίσης έκαναν επίδειξη των δεξιοτήτων τους στο Σταυρό, η οποία ενθουσίασε τους μαθητές.

-Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας για τη σημαντική προσφορά της στη δράση μας, η παρουσία τέτοιων άρτια καταρτισμένων/εκπαιδευμένων ατόμων τονώνει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση όλων των συμμετεχόντων , διαλύει οποιαδήποτε κακή σκέψη και προσδίδει σε όλους το αίσθημα της ασφάλειας!!

 Σας ευχαριστούμε Θερμά!!!! 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…….!!!!

Για τους μαθητές ,τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του 6ουΔημοτικό Σχολείου Φλώρινας

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Κωνσταντίνος Λάζου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ