Ευχαριστήριο στην ΕΣΗΕΑ για το 1ο βραβείο μαθητικού εντύπου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), κ. Μαρία Αντωνιάδου, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, για την προσφορά ενός έγχρωμου εκτυπωτή EPSON και μιας σειράς οκτώ (8) βιβλίων στο Σχολείο μας, ως βραβείο για την Σχολική μας Εφημερίδα «Shool-Eco-Μυρμηγκότρυπα» ως καλύτερου Μαθητικού Εντύπου στον Διαγωνισμό της ΕΣΗΕΑ το 2021-2022, βράβευση η οποία εξαιτίας του κορονωϊού ολοκληρώθηκε τώρα.

Επίσης, συγχαίρουμε την κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, η οποία κατά το σχολικό έτος 2021-2022 ως εκπαιδευτικός του Σχολείου μας εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε την έκδοση της Σχολικής μας Εφημερίδας «Shool-Eco-Μυρμηγκότρυπα», η οποία έλαβε πολλές τιμητικές διακρίσεις και επαίνους.

Τέλος, συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες των προηγούμενων ετών του Σχολείου μας, οι οποίοι/ες συμμετείχαν με επιτυχία στην υλοποίηση της Σχολικής Εφημερίδας«Shool-Eco-Μυρμηγκότρυπα.   

Ευχόμαστε η ΕΣΗΕΑ να συμπαραστέκεται πάντα στο έργο της Δημόσιας Ελληνικής Εκπαίδευσης και η επιτυχία αυτή να έχει και συνέχεια στο Σχολείο μας προς όφελος των παιδιών! Καλό καλοκαίρι με υγεία, αισιοδοξία και ξεκούραση σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς!

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Κωνσταντίνος Λάζου