Ευχαριστήριο Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας

Ενθέρμως και με αισθήματα βαθύτατης ευγνωμοσύνης και ιδιαίτερης χαράς ευχαριστούμε την κα. Ευαγγελία Χολέρη για τα αισθήματα φιλανθρωπίας, τη συναντίληψη και την ενσυναίσθηση που εκδήλωσε με την πρόσφατη χρηματική της δωρεά ύψους 200,00€ προς το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την επαινούμε και την ευλογούμε για την πρωτοβουλία αυτή.

Εκ μέρους των τροφίμων, των εργαζομένων και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος ευχαριστούμε ολοκαρδίως την κα. Χολέρη για την πολύτιμη συμμετοχή της στη φιλανθρωπική δράση τής τοπικής Εκκλησίας, ειδικότερα στην υποστήριξη του Γηροκομείου, το οποίο φιλοξενεί του ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της διαβίωσής τους και παρέχοντας υπηρεσίες νοσηλείας, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Ευχόμαστε στην αγαπητή κα. Χολέρη και κάθε ένα που με τον δικό του τρόπο προσφέρει και στηρίζει το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας, να έχει προσωπική υγεία, οικογενειακή ευτυχία και ως ανταπόδοση της αγάπης και της προσφοράς του να έχει τις ευχές των εμπερίστατων ανθρώπων.

Η χάρη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού να είναι μαζί σας.

 

Με πολλές ευχές και ευχαριστίες,

Ο Μητροπολίτης

† Ο Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ