Ευχαριστήριο για την 9η Γιορτή Παραδοσιακού Χορού «Περικλής Τρύφων»

Το παρκάκι του «Αριστοτέλη» πλημμύρισε κόσμο, φορεσιές και μελωδίες της ορχήστρας «Ρυθμός και Μελωδία» το βράδυ της Τρίτης 27 Αυγούστου 2024. 140 χορευτές παιδικών και εφηβικών χορευτικών έδωσαν το παρόν χορεύοντας χορούς Ηπείρου, Θράκης, Μακεδονίας και Πόντου, τιμώντας  με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του πρωτοχορευτή του συλλόγου μας Περικλή Τρύφων. Οι χοροί συνεχίστηκαν μετά τις παρουσιάσεις ικανοποιώντας όλες τις χορευτικές προτιμήσεις…
Το τμήμα «Εθνογραφίας και Χορού», του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης» μετά την άκρως επιτυχημένη 9η Γιορτή Παραδοσιακού Χορού «Περικλής Τρύφων» οφείλει να ευχαριστήσει θερμά για την συμπαράσταση και βοήθεια τους εξής:
Τον Δήμο Φλώρινας καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα για την συνδιοργάνωση.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Τη Βιοτεχνία Ορεκτικών Φλώρινας «ΒΙ.Ο.ΦΛΩ.»
Την επιχείρηση «Ι&Ν. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ»
Τον Πολιτιστικό σύλλογο «ΑΜΥΝΤΑΣ» Σκοπιάς 
Τον Α.Μ.Σ. «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Περάσματος 
Τον Πολιτιστικό σύλλογο «ΔΡΥΑΔΕΣ» Μεσονησίου 
Τους εθελοντές ψήστες, τους εθελοντές χορευτές, τους μικρούς μας χορευτές για την χορευτική παρουσίασή τους καθώς και τους γονείς τους.
Τέλος, όλους τους πολίτες της Φλώρινας για την τιμητική συμμετοχή στη γιορτή μας, όπως και όλα τα καλεσμένα χορευτικά για την συμμετοχή τους:
Πολιτιστικός σύλλογος «ΦΑΡΟΣ» Νέων Μουδανιών, Θρακική Εστία Εορδαίας «Ο ΑΡΧΙΓΕΝΗΣ», Σύλλογος Ποντίων Παναγίτσας «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ», Σύλλογος Μικρασιατών Περαίας Ν. Πέλλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ