Ευχαριστήρια του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας

Το 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας και συγκεκριμένα οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ τάξης γυμνασίου, πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στις κτιριακές εγκαταστάσεις της βιομηχανίας αναψυκτικών ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΙΤΕΑ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές και οι μαθήτριες με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο παραγωγής κ. Ντίνα Νικόλαο, σε όλους τους χώρους του εργοστασίου και γνώρισαν από κοντά όλες της φάσης παραγωγής των αναψυκτικών. Στο τέλος της επίσκεψης μοιράστηκαν στους/τις μαθητές-τριες αναψυκτικά.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας ευχαριστούν θερμά τον κ. Ντίνα για τη φιλοξενία που προσέφερε στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας ευχαριστούν θερμά την παραγωγική μονάδα TOTTIS FOODS INTERNATIONAL A.E. για την όμορφη φιλοξενία που προσέφεραν στους μαθητές και τις μαθήτριες της Β’ τάξης γυμνασίου στις εγκαταστάσεις της. Τα παιδιά στο πλαίσιο της ξενάγησης τους στους χώρους παραγωγής του εργοστασίου, με τη συνδρομή των στελεχών της εταιρείας κ.κ. Κωτοπούλου Βασιλικής, Καζαντζίδη Αδάμ και Μπάρου Σταυρούλας, μυήθηκαν στα μυστικά της παραγωγής των προϊόντων του εργοστασίου και ενημερώθηκαν για την ιστορία της μονάδας με τη σημαίνουσα παρουσία της στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ