Επίσκεψη της Ειδικής Γραμματέως του Υπουργείου Εσωτερικών για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς, Μάρσας Δημοπούλου, στο Αμύνταιο

Η κ. Μάρσα Δημοπούλου, ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς, πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες επισκέψεις σε δημοτικά καταφύγια, με στόχο τον έλεγχο της ορθής λειτουργίας τους.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου, η κ. Δημοπούλου επισκέφθηκε το Καταφύγιο Ζώων Συντροφιάς του Αμυνταίου και οι εντυπώσεις που της άφησε ο χώρος και ο τρόπος λειτουργίας του, ήταν άριστες. Η κ. Δημοπούλου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του καταφυγίου από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Γιάννη Πέγιου και δήλωσε εντυπωσιασμένη από τη δουλειά που έχει γίνει, τόσο στη διαμόρφωση του χώρου όσο και στη φροντίδα των ζώων.

Στη συνέχεια, η κ. Δημοπούλου συνοδευόμενη από τον κ. Πέγιου, μετέβη στο Δημαρχείο Αμυνταίου,  όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Στέργιο Κιάνα από τον οποίον ενημερώθηκε εκτενώς για τις ενέργειες του Δήμου τους τελευταίους μήνες, καθώς και για τα προβλήματα που προκύπτουν και δυσκολεύουν την προσπάθεια της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων.

Η ειδική Γραμματέας του Υπουργείου, αφού έδωσε για ακόμα μια φορά τα εύσημα για την προσπάθεια και την πρόοδο του Δήμου Αμυνταίου στον τομέα αυτόν, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τον νέο τρόπο χρηματοδότησης και υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία μαζί τους, προκειμένου να επιλύονται εν τη γενέσει τους ζητήματα που τυχόν θα προκύψουν στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ