Δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις…

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Δημοτικού σχολείου Φλώρινας κατάφερε να δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις στους μαθητές του σχολείου με την τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς που διοργάνωσε.

Σε μια ζεστή και συγκινητική εκδήλωση, η οποία ακολούθησε μετά το πέρας της σχολικής γιορτής, προσφέρθηκαν στα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης ενθύμια, όπως φωτογραφικά λευκώματα, κούπες και συμβολικά διπλώματα αποφοίτησης, για να θυμούνται πάντα τις όμορφες στιγμές των σχολικών τους χρόνων.

Η τελετή περιλάμβανε την εντυπωσιακή στιγμή όπου τα παιδιά πέταξαν μπαλόνια στον ουρανό, ακολουθούμενη από το παραδοσιακό πέταγμα των καπέλων αποφοίτησης, που είχαν επιμεληθεί τα ακούραστα μέλη του συλλόγου Χριστίνα Ιωαννίδου, Ιακωβάκη Αφροδίτη, Δαμιανίδου Αναστασία και Ξένια Γκουλέτσα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όλα τα παιδιά απόλαυσαν σάντουιτς, χυμό και στο τέλος παγωτό, προσφορά του συλλόγου.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τις μουσικές επιλογές του DJ, που κράτησαν ζωντανό το κέφι και τη χαρά των παιδιών.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους γονείς που ήταν παρόντες στην καλοκαιρινή αυτή γιορτή των αναμνήσεων, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της ξεχωριστής ημέρας.

Η παρουσία των γονέων και τα καλά τους λόγια μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας ακόμα περισσότερο.

Τέλος ευχόμαστε στα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης καλή συνέχεια και επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα!

Καλό Καλοκαίρι

Τα μέλη του συλλόγου

Σάββας Παπαδόπουλος

Θεόδωρος Γεωργιάδης

Ξένια Γκουλέτσα

Αλέξανδρος Σκοπελιανός

Χριστίνα Ιωαννίδου

Αφροδίτη Ιακωβάκη

Αναστασία Δαμιανίδου

Υ.Γ.

Δυστυχώς λόγο προσωπικών δεδομένων τα πρόσωπα των παιδιών είναι θολωμένα στις φωτογραφίες και δεν διακρίνεται το χαμόγελο της ευτυχίας και η συγκίνηση των στιγμών.

Όμως αυτά τα συναισθήματα έχουν αποτυπωθεί στη δική μας μνήμη και μας δίνουν την δύναμη για ακόμα περισσότερες δράσεις!!!