Αρχαιρεσίες του σωματείου «Ένωση Ξενοδόχων Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας»

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Με απόφαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του σωματείου με την επωνυμία «Ένωση Ξενοδόχων Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας» γνωστοποιούμε στα μέλη του ότι :
• Οι ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ για την ανάδειξη του Πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και Τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής με τριετή θητεία καθώς και μέλους για αντιπρόσωπο της Ένωσης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, θα διενεργηθούν την 25η Ιουνιου 2024, ημέρα Τριτη από 11.00 π.μ. έως 17.00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΠΕΤΚΑΝΗ» που στεγάζεται στο κτίριο της Περιφέρειας Φλώρινας και επί της Οδού Πτολεμαίων 1, Φλώρινα.
•Καλούμε όλα τα μέλη μας και όσους θέλουν να εγγραφούν να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση εγγραφής μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Όλα τα μέλη παλαιά και νέα μέχρι και την ημέρα των εκλογών να είναι ταμειακά τακτοποιημένα, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα των εκλογών.
•Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλα τα καταλύματα που έχουν άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ.
•Όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα είτε για το Διοικητικό Συμβούλιο είτε για την Ελεγκτική Επιτροπή είτε για αντιπρόσωπο της Ένωσης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, πρέπει να το δηλώσουν μέχρι τις 20/06/2024 και ώρα 15:00, στο email επικοινωνίας [email protected]
•Παρακαλούμε κατά την ημέρα των εκλογών να έχετε μαζί σας όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα που θα αποδεικνύουν ότι είστε ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης ή άλλως να γνωστοποιήσετε ποιον θα εξουσιοδοτήσετε ως νόμιμο εκπρόσωπο για να ψηφίσει.
•Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα
Θεοδοσία Τζαβέλα 6973008015
Ιωάννης Ιατρίδης 6947688845
Στράτος Βασιλόπουλος 6932311208

Με εκτίμηση,

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

ΑΙΤΗΣΗ_ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ στην ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ