Αγιασμός στο ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Φλώρινας

Ο καθιερωμένος αγιασμός, που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς, τελέστηκε στο ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Φλώρινας από τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίο.

Στην τελετή του αγιασμού παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Φλώρινας κ.κ. Νίκος Κωνσταντινίδης και Δημήτρης Ηλιάδης, οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ, γονείς, μέλη του προσωπικού και της διοίκησης.

Ο κ. Κωνσταντινίδης, ως υπεύθυνος Αντιδήμαρχος των ΚΔΑΠ του Δήμου Φλώρινας, τόνισε την αναγκαία συνεργασία που θα πρέπει να έχουν οι γονείς με τους εργαζόμενους και την διοίκηση της Δομής για το καλό των ωφελούμενων.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία λειτουργεί με επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς και στήριξης για τις οικογένειες και τα παιδιά της τοπικής μας κοινωνίας.

Είναι μία δομή που αγκαλιάζει τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και τα ενθαρρύνει να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, να κοινωνικοποιηθούν και να βιώσουν τη χαρά της μάθησης και της δημιουργίας σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ