Τα Εξεταστικά Κέντρα των Πανελλαδικών εξετάσεων 2021 των υποψηφίων του Νομού Φλώρινας

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΔΕ) Φλώρινας γίνεται γνωστό ότι οι υποψήφιοι/ες οι οποίοι/ες υπέβαλαν αίτηση – δήλωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις 2021 στις σχολικές μονάδες Λυκείων της ΔΔΕ Φλώρινας θα εξεταστούν στα παρακάτω Εξεταστικά Κέντρα (Ε.Κ.):

Ε.Κ. 1ου ΓΕΛ Φλώρινας: Οι υποψήφιοι/ες του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας, του Εκκλησιαστικού ΓΕΛ Φλώρινας και του Εσπερινού ΓΕΛ Φλώρινας.

Ε.Κ. 2ου ΓΕΛ Φλώρινας: Οι υποψήφιοι/ες του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας και του 3ου ΓΕΛ Φλώρινας.

Ε.Κ. ΓΕΛ Αμυνταίου: Οι υποψήφιοι/ες του ΓΕΛ Αμυνταίου και του ΓΕΛ Φιλώτα.

Ε.Κ. Γυμνασίου Λ.Τ. Λαιμού: Οι υποψήφιοι/ες των Λ.Τ. Λαιμού.

Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο 2ου Γυμνασίου Φλώρινας: Οι προφορικώς εξεταζόμενοι/ες υποψήφιοι/ες όλων των Γενικών Λυκείων του Νομού Φλώρινας.

Ε.Κ. 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας: Οι υποψήφιοι/ες του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Φλώρινας.

Ε.Κ. 1ου ΕΠΑΛ Αμυνταίου: Οι υποψήφιοι/ες του 1ου ΕΠΑΛ Αμυνταίου.

3ο Βαθμολογικό Κέντρο και Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο, ΕΚ Ευόσμου: Οι προφορικώς εξεταζόμενοι/ες υποψήφιοι/ες όλων των Επαγγελματικών Λυκείων του Νομού Φλώρινας.

Ε.Κ. 2ου ΓΕΛ Φλώρινας Ειδικού Μαθήματος Αγγλικών: Οι υποψήφιοι/ες όλων των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Φλώρινας οι οποίοι/ες θα εξεταστούν στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών.

Σημ.: Τα εξεταστικά κέντρα όλων των άλλων Ειδικών Μαθημάτων στα οποία θα εξεταστούν γραπτά ή προφορικά οι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων εντός των προσεχών ημερών.

Η Διευθύντρια της ΔΔΕ Φλώρινας

Μαρνέρη Ευγενία