Σύλληψη δύο ημεδαπών σε περιοχή της Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (20-02-2023) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 45 και 39 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος παρέλαβε φάκελο, ο οποίος είχε αποσταλεί από χώρα του εξωτερικού και προοριζόταν για τον 39χρονο, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -50- χαρτάκια εμποτισμένα με την παραισθησιογόνα ουσία LSD.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των προαναφερόμενων, σε περιοχή της Φλώρινας,  όπου στην οικία του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -38- δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, ενώ στην οικία του 39χρονου δεν βρέθηκε τίποτα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.