Στην ψηφιακή έκθεση Food Expo θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ψηφιακή έκθεση Food Expo στην οποία θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σύμφωνα με το Πρόγραμμα ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων 2021

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στην ψηφιακή έκθεση Food Expo Digital 2021 η οποία θα διεξαχθεί στις 14-18 Ιουνίου στο πλαίσιο του εγκεκριμένου “Προγράμματος ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων 2021”. Η FOOD EXPO αποτελεί ένα από τα κορυφαία εκθεσιακά γεγονότα δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε επιχείρηση να επικοινωνήσει για 5 συνεχόμενες ημέρες και να προωθήσει τα προϊόντα της σε χιλιάδες αγοραστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω μιας tailor made ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την άρτια οργάνωση της συμμετοχής, ζητήθηκε η συνδρομή των επιμελητηρίων ώστε να ενημερωθούν εγκαίρως οι επιχειρήσεις-μέλη τους στον κλάδο των τροφίμων, για όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και διαδικασίες.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον για συμμέτοχη της επιχείρησής σας στην έκθεση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το επιμελητήριο στο οποίο ανήκετε.