Σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο «Σχολές, Σπουδές & Συμπλήρωση Μηχανογραφικού»

Αγαπητοί Γονείς & Μαθητές/Μαθήτριες,

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας (Σ.Ε.Φ.ΔΥ.Μ.) λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές αλλαγές & την ανάγκη για έγκυρη και έγκριτη ενημέρωση, διοργανώνει, σε συνεργασία με την έμπειρη & καταξιωμένη επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας, σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο «Σχολές, Σπουδές & Συμπλήρωση Μηχανογραφικού».

Στα σεμινάρια αυτά, θα μιλήσουμε για όλα τα νέα δεδομένα που θα επηρεάσουν τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου καθώς και για τις έξυπνες επιλογές που μπορούν να κάνουν οι μαθητές/τριες με βάση τις επιθυμίες τους και τα δεδομένα της αυριανής αγοράς εργασίας. Θα παρουσιαστούν μοναδικές μελέτες αναφορικά με τις προοπτικές των επαγγελμάτων, τη διεπιστημονικότητα και τη διαφοροποιημένη σταδιοδρομία αλλά και τις εξελίξεις που έχει επιφέρει η πανδημία στην αγορά εργασίας.

Μέσα από την 20ετή εμπειρία του στον κλάδο του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος, θα παρουσιάσει με στοχευμένες αναλύσεις και παραδείγματα, τα σημαντικά δεδομένα & πληροφορίες για να πετύχετε τους στόχους σας, και θα εστιάσει στις βασικές αρχές για την εύστοχη διαμόρφωση του μηχανογραφικού. Στο τέλος, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει απευθείας ερωτήσεις στον ομιλητή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα δράσεων:

  • ΦΛΩΡΙΝΑ: Πέμπτη 16/6 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων δήμου Φλώρινας (Νέο Δημοτικό πάρκο Φλώρινας)
  • ΓΡΕΒΕΝΑ: Παρασκευή 17/6 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών
  • ΣΙΑΤΙΣΤΑ: Σάββατο 18/6 και ώρα 11:00 στο Βουδούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σιάτιστας
  • ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Σάββατο 18/6 και ώρα 17:30 στον Κινηματογράφο Ολύμπιον (Μητροπόλεως 42, Καστοριά)
  • ΚΟΖΑΝΗ: Κυριακή 19/6 στις 11:30 στην Αίθουσα Φίλιππος – Λέσχη Αξιωματικών (Παύλου Μελά 6, Κοζάνη)
  • ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Κυριακή 19/6 στις 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο δήμου Εορδαίας, Πτολεμαΐδα

Για την σελίδα των εκδηλώσεων στο facebook πατήστε εδώ.

Ο ΣΕΦΔΥΜ συνεχίζει την στήριξη μαθητών και γονέων εντός και εκτός αιθουσών διδασκαλίας.

Είσοδος Ελεύθερη.

  

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ.ΔΥ.Μ.

Η Γραμματέας                                                                                                                 Ο Πρόεδρος

Αρετή Δήμου                                                                                                            Ηλίας Χ. Μιχαηλίδης