Παράδοση τίτλων ιδιοκτησίας στους δικαιούχους του αναδασμού της Τ.Κ. Παλαίστρας

dav

Παράδοση τίτλων ιδιοκτησίας στους δικαιούχους του αναδασμού της Τ.Κ. Παλαίστρας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Ιουλίου η παράδοση των τίτλων ιδιοκτησίας στους δικαιούχους του αναδασμού της Τ.Κ. Παλαίστρας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νου Γέρου, του προέδρου της Τ.Κ. Παλαίστρας, υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Φλώρινας και κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας.

 

 

 

 

 

Ο κ. Μπίρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τονίζοντας ότι θα έχει πολλαπλά οφέλη για όλους τους εμπλεκόμενους και την τοπική οικονομία. Μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής: “Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις υπηρεσίες για τη συμβολή τους στην υλοποίηση αυτού του πολύ σημαντικού έργου.

 

Οι αναδασμοί και τα παράλληλα έργα σε Τοπικές Κοινότητες της Π.Ε. Φλώρινας εξαρχής αποτελούν για την περιφερειακή αρχή βασική προτεραιότητα. Η συγκεκριμένη διαδικασία ολοκληρώθηκε με πολύ κόπο και κάτω από δυσκολίες λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών, των αλλαγών στη νομοθεσία και των διαφόρων ενστάσεων από κάποιους δικαιούχους.

 

Στο τέλος πρυτάνευσε η λογική και είμαι υπερήφανος που εκτελέσαμε τον αναδασμό στην Τοπική Κοινότητα Παλαίστρας, ο οποίος θα δώσει μεγάλη ώθηση στην τοπική οικονομία και επιπρόσθετο εισόδημα στους καλλιεργητές γης.

 

 

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και, κινούμενοι προς αυτήν την κατεύθυνση, υλοποιούμε αντίστοιχα έργα αναδασμών σε πολλές Τοπικές Κοινότητες της Π.Ε. Φλώρινας ενώ παράλληλα η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας πιέζει το Υπουργείο για την ένταξη του πολύ σημαντικού έργου του αρδευτικού δικτύου του φράγματος Τριανταφυλλιάς.”