Με συνδιοργανωτή το τμήμα Γεωπονίας, πραγματοποιήθηκε το 6ο trophy meet – up στο μεγάλο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Meet-up για το 2024, με κεντρικό θεμα συζήτησης “Σύγχρονες προκλήσεις στην παραγωγή τροφίμων”, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, στo Κεντρικό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τα panels:

“Τρόφιμα για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και κατηγορίες καταναλωτών”

“Σύνδεση ακαδημαϊκής κοινότητας και αγοράς”

και το fireside chat με τίτλο “Η πρόκληση της ενέργειας στον κλάδο της Αγροδιατροφής”

Οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε εργαστήριο παραγωγής επιχειρηματικών ιδεών. Μετά από ψηφοφορία, βραβεύτηκε η καλύτερη επιχειρηματική πρόταση, η οποία θα λάβει εξατομικευμένη συμβουλευτική και θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί με τις υπόλοιπες νικήτριες ομάδες των Trophy Meet-ups, για την ανάδειξη της καλύτερης για το 2024.

To 6ο Trophy Meet-up συνδιοργανώθηκε με τo Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Γεωπονίας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας , ενώ υποστηρίζεται από το Envolve Entrepreneurship GR, την εταιρία efood, το ΚΕΜΕΛ και την εταιρία Nissos.

Ιδρυτικός Δωρητής του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) – Stavros Niarchos Foundation

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ