Κάλεσμα του Συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας στη συγκέντρωση για τα Τέμπη

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Συλλόγου Πληγέντων Τεμπών καλεί όλους και όλες τους/τις συναδέλφους/συναδέλφισσες στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας  την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 12.00!

Το κάλεσμα του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών:

Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών είναι ευγνώμων για την έμπρακτη αλληλεγγύη και τη στήριξή σας. Σας καλούμε όλους & όλες την Κυριακή 26.01.2025 στις 12:00 σε κινητοποίηση έξω από τη Βουλή, για το μέλλον και τη ζωή μας. Όλοι μαζί μπορούμε! Δε γονατίζουμε! Δεν παραιτούμαστε!

ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

ΑΜΕΣΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ -ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΑΣΟΥΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ