Εξαπάτηση από ταξιδιωτικό γραφείο καταγγέλει η Γ’ τάξη του Γενικού Λυκείου Αμυνταίου

Ανοιχτή επιστολή προς τους συμπολίτες μας
Απευθύνουμε αυτή την επιστολή, όπως κοινοποιήσουμε σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία και άπαντας τους αρμοδίους τον εμπαιγμό και την εξαπάτηση που υποστήκαμε από γνωστό ταξιδιωτικο γραφείο της πόλης της Φλώρινας , με την επωνυμία Giatrakas Travel.
Το εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο, κατόπιν δημοπρασίας, ανέλαβε την οργάνωση της πενθημερης εκδρομής μας. Το χρηματικό ποσό που καταβλήθηκε στον κύριο Γιατρακά για την κάλυψη των εξόδων διαμονής και μετακίνησης ανέρχεται στα 22.000 ευρω! 22.000 ευρώ που συγκεντρώσαμε με πολύ κόπο, πολυ τρέξιμο και από το υστέρημα και τις θυσίες των γονιών μας, προκειμένου , ως Γ Λυκείου, να ζήσουμε μαζί με τους συμμαθητές μας το όνειρο της πενθήμερης, ως επισφράγισμα των μαθητικών μας σπουδών.
Τελικά, η εκδρομή δεν θα πραγματοποιηθεί… Παραμονές της αναχώρησής μας κι αφού έχουμε ετοιμάσει βαλιτσεςκαιδιεκπεραιώσειυποχρεωσειςκαιεκκρεμοτητες,οκυριοςΓιατρακάς,οκατα τα άλλα “επαγγελματίας”, μας ενημέρωσε με περίσσιο θράσος και αντΙεπαγγελματισμό οτι η εκδρομή ματαιώνεται για λόγους ομιχλώδεις, που κανείς δεν έχει καταλάβει. Ωστόσο, αρνείται να επιστρέψει το ποσο που του έχει καταβληθεί προκειμένου να απευθυνθούμε σε άλλο γραφείο διορθώνοντας τη δική του αβελτηρία. Η αγανάκτηση ξεχειλίζει, όχι μόνο για την ματαίωση της εκδρομής, αλλά γιατί συνειδητοποιούμε οτι η έλλειψη σοβαρότητας, η ασυνειδησία και η αναξιοπιστία είναι ο κοινός παρονομαστής ολων των τραγωδιών, όλων των σκανδάλων, όλων των ματαιώσεων που συμβαίνουν σε αυτή την χώρα!
Αυτό που ζητάμε είναι στοιχειώδη σοβαρότητα και παρακαλούμε τους αρμόδιους να επιληφθούν του θέματος. Όσο για τους “ υπεύθυνους – ανεύθυνους “ τους πληροφορούμε ότι έχουμε κινήσει ήδη διαδικασίες για τη δικαίωσή μας και την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών εις βάρος άλλων συμπολιτών μας.
Με εκτίμηση Γ ́τάξη, Γενικό Λύκειο Αμυνταίου
Σ.Σ. Θα περιμένουμε και την τοποθέτηση του ταξιδιωτικού γραφείου για το θέμα, την οποία και θα δημοσιεύσουμε.