Εγγραφές μελών από την περιοχή Αμυνταίου στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

1-9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Σε συνέχεια των εγγραφών στην πόλη της Φλώρινας, το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσκαλεί κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη από την περιοχή Αμυνταίου να συνταχθεί μαζί του ως μέλος, για να συνδράμει το ανθρωπιστικό έργο του.

Τα εγγεγραμμένα μέλη του Ερυθρού Σταυρού:

 • Αποκτούν ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης και σύνδεσης, με την ένταξή τους στη μεγαλύτερη ανθρωπιστική οργάνωση παγκοσμίως.
 • Συνεισφέρουν άμεσα οικονομικά, με τα ποσά της εγγραφής και συνδρομής τους, στην προσπάθεια του Ερυθρού Σταυρού για την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου.
 • Εφόσον το επιθυμούν, μπορούν επίσης να παρέχουν εθελοντικά υπηρεσίες σε ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών, ανάλογα με τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.
 • Αποκτούν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, τόσο σε περιφερειακό (Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας) όσο και σε κεντρικό επίπεδο (Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο) και συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων, εμπλουτίζοντας την προοπτική του Ερυθρού Σταυρού.
 • Ενημερώνονται για τις επιχειρησιακές δράσεις και διεργασίες που συντελούνται στον Ε.Ε.Σ.
 • Συμμετέχουν κατά προτεραιότητα στις επιμορφωτικές δράσεις που διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα.

 

Χρονικό διάστημα εγγραφών: 1-9 Απριλίου 2021

 

Πώς θα εγγραφείτε

 1. Κατεβάστε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους στον Ε.Ε.Σ., πιέζοντας εδώ.

Σημείωση: Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολία με την εκτύπωση, έντυπο Αίτησης Εγγραφής θα σας δοθεί από εμάς.

 1. Συμπληρώστε την Αίτηση με τα στοιχεία σας, χωρίς να την υπογράψετε.
 2. Επικοινωνήστε με το μέλος του ΔΣ κ. Ειρήνη Θεολογίδου, στο τηλ. 693 745 4811, για να κλείσετε ραντεβού.
 3. Υποβάλετε την Αίτηση, έχοντας μαζί την ταυτότητά σας στην κ. Θεολογίδου, αυτοπροσώπως. Την Αίτηση Εγγραφής την υπογράφετε παρουσία του μέλους του ΔΣ, για την επιβεβαίωση της ταυτοπροσωπίας.
 4. Μαζί με την Αίτηση, καταβάλετε το εφάπαξ ποσό της εγγραφής των 10 ευρώ (οι πιστοποιημένοι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. εξαιρούνται της καταβολής του εφάπαξ ποσού) και το ποσό των 10 ευρώ της ετήσιας συνδρομής  του τρέχοντος έτους – σύνολο 20 ευρώ.

 

Διευκρινίσεις:

 • Εγγραφές από οποιαδήποτε περιοχή του νομού Φλώρινας μπορούν να γίνουν και αργότερα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, κατά τις εργάσιμες ώρες και κατόπιν επικοινωνίας με την Προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Ειρήνη Γρατσία, στα τηλέφωνα 6934384540 και 23853 50596 ή στο Email [email protected]
 • Η πρόσκληση αυτή αφορά μόνο στην εγγραφή μελών και όχι στην εκπαίδευση εθελοντών/ντριών υγείας του Ερυθρού Σταυρού. Οι εκπαιδεύσεις εθελοντών και εθελοντριών υγείας θα αρχίσουν ξανά μετά την παρέλευση των ειδικών συνθηκών που διανύουμε, λόγω της πανδημίας.

 

Για το ΔΣ του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας

Άννα Μπαφίτη, Πρόεδρος