Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD.»

Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD.»

Η Π.Ε. Φλώρινας έχει προβεί σε Κοινωνική Σύμπραξη, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής, από το ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD).

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 12 & την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, τις ώρες 09:00π.μ. με 14:00μ.μ, ως εταίροι της Κοινωνικής Σύμπραξης, ο Δήμος Φλώρινας και η Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας  θα προβεί στη διανομή προϊόντων ( είδη οικιακής χρήσης, σχολικά ειδή, βρεφικές τροφές, είδη παντοπωλείου), από προαύλιο χώρο του  Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Φλώρινας.

Ο Δήμος Αμύνταιου θα προβεί στη διανομή τον παραπάνω προϊόντων την Παρασκευή 14 & Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018, τις ώρες 09:00π.μ. με 15:30μ.μ, από προαύλιο χώρο του παλιού παιδικού που είναι δίπλα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Εν συνεχεία ακολουθεί ο Δήμος Πρεσπών.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος παρακαλούνται να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο email τους ή sms στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει για επικοινωνία.

Επίσης παρακαλούνται  για διευκόλυνση οι ωφελούμενοι του προγράμματος να φέρουν κατά την παραλαβή των προϊόντων, το δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας  και τον αριθμό ΑΜΚΑ  ή το αντίγραφο της αίτησης  εγγραφής τους στο πρόγραμμα

Για την παραλαβή προϊόντων άλλων ωφελούμενων θα πρέπει  αυστηρά να έχουν μαζί τους εξουσιοδότηση από τον ενδιαφερόμενο, την Αστυνομική Ταυτότητα του και το ΑΜΚΑ του καθώς και την δική τους Αστυνομική Ταυτότητα.

 

ΤΕΒΑ/FEAD

Ευρωπαϊκή Ένωση

Ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους