Ανακοίνωση για τη λειτουργία του γραφείου του συλλόγου πολυτέκνων

Αγαπητοί Συνάδελφοι πολύτεκνοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, βρίσκεται στην ευχάριστο θέση, να σας ενημερώσει για την λειτουργία του γραφείου μας για την νέα περίοδο θεώρησης των πολυτεκνικών ταυτοτήτων έτους 2023.

  1. Από 1/12/2022 το γραφείο του Συλλόγου θα είναι ανοικτό και τις 5 ημέρες της εβδομάδος, ως εξής: Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 9:00 π.μ.-14 μ.μ. εκτός των εορτών.
  2. Τα πιστοποιητικά πολυτεκνικής ιδιότητας εκδίδονται πλέον ηλεκτρονικά απ’ ευθείας από την ΑΣΠΕ, ως εξής:

Ο ενδιαφερόμενος συνάδελφος για την έκδοση πιστοποιητικού πολυτεκνικής ιδιότητας θα απευθύνεται  στο e-mail της ΑΣΠΕ:   [email protected] αποστέλλοντες α) πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης   και β) φωτοτυπία της 1ης σελίδας του  ατομικού πολυτεκνικού σας βιβλιαρίου όπου αναγράφονται το Μητρώο της ΑΣΠΕ και του Συλλόγου καθώς και της τελευταίας  σελίδας, όπου εμφανίζεται   και η ισχύς θεώρησης του βιβλιαρίου σας,   από το δικό του e mail.  

  1. Όσοι εκ των μελών μας δεν δύνανται από μόνοι τους ηλεκτρονικά, θα εξυπηρετούνται από τον υπάλληλο του γραφείου μας.
  2. Για τα μέλη μας της περιοχής του Δήμου Αμυνταίου, οι θεωρήσεις θα γίνονται στο Αμύνταιο. Με νεώτερη ανακοίνωση θα  γνωστοποιηθεί η ημέρα και ο τόπος θεωρήσεων στη πόλη του Αμυνταίου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

         Ο Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας                                              π. Σωτήριος Παρδάλης                    Λάζαρος Χριστίδης