ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΚΤΑΒΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ»,  Γονέων του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήριά του στη Φλωρινιώτισσα σοπράνο και καθηγήτρια του Ωδείου μας, Βιολέττα Λούστα, η οποία συμμετείχε στο Πρωτοχρονιάτικο Γκαλά Όπερας της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, μαγεύοντας το κοινό και  κάνοντάς μας όλους πολύ περήφανους.

 

Με το  υπέροχο αυτό gala, που περιελάμβανε άριες από τις ανυπέρβλητες όπερες του Τζάκομο Πουτσίνι υποδέχτηκε η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Ο.Μ.Μ.Θ., το νέο έτος.

Η Αίθουσα Φίλων Μουσικής του Μεγάρου γέμισε ασφυκτικά από κόσμο που αποθέωσε στο τέλος όλους τους συντελεστές της βραδιάς: την Κ.Ο.Θ. και τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Γεώργιο Βράνο, τις σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη και Βιολέττα Λούστα, τον Ιταλό τενόρο Dario Di Vietri, τον βαρύτονο Άκη Λαλούση, καθώς και τη Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης με τη Μαίρη Κωνσταντινίδου.

Τα μέλη του συλλόγου μας  της εύχονται ολόψυχα καλή συνέχεια και να συνεχίσει να κάνει, με την εξαίσια φωνή και ερμηνεία της, τη γενέτειρά της πάντα  περήφανη!

Με τιμή

Για το Δ.Σ.  του Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ»

Ο Πρόεδρος

 

Τζαραλής Στέφανος