Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας για τη νέα σχολική χρονιά.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας για τη νέα σχολική χρονιά.

 

Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα καλή και παραγωγική σχολική χρονιά στους αγαπητούς μαθητές όλων των βαθμίδων.

Ξεκινάει για σας ένα νέο, συναρπαστικό, μα ταυτόχρονα δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, κατά τη διάρκεια του οποίου θα διαμορφώσετε την προσωπικότητά σας, θα αποκτήσετε αρχές και αξίες και θα οπλιστείτε με τα κατάλληλα εφόδια ώστε να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

Απευθύνω επίσης τις θερμότερες ευχές μου στους εκπαιδευτικούς, με την ελπίδα και αυτή η χρονιά να είναι δημιουργική και να φέρει στη Φλώρινα νέες επιτυχίες, σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στους γονείς των μαθητών εύχομαι καλό κουράγιο, γιατί αυτοί θα είναι οι κύριοι συνοδοιπόροι στον δύσκολο δρόμο που πρόκειται να διανύσουν τα παιδιά τους.

Από την πλευρά μου, ως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας και δηλώνω ότι εγώ και οι συνεργάτες μου θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να δημιουργήσουμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε μαθητές και καθηγητές να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο σημαντικό τους έργο.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στα παιδιά μας όλες τις δυνατότητες ώστε να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

 

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Καλή δύναμη και καλή πρόοδο σε όλους!

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας

Στέφανος Μπίρος