Αδίστακτος φασισμός!

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

21/01/2019

 

Χθες Κυριακή 20/01/2019, οι εκατοντάδες (ναι, εκατοντάδες) Φλωρινιώτες, που συμμετείχαμε στο Συλλαλητήριο της Αθήνας για την μη επικύρωση της «Συμφωνίας των Πρεσπών», διαπιστώσαμε με τα μάτια μας, τα πνευμόνια μας, τα συκώτια μας, την αγαστή συνεργασία και την ανεμπόδιστη δράση του παρακράτους και των κυβερνητικών δυνάμεων της τάξεως, εναντίον όλου του συγκεντρωμένου πλήθους.

Μας τάραξαν στην νομιμότητα!

Μας μπούκωσαν στα χημικά!

Μια χούφτα αλήτικης συμμορίας αντιεξουσιαστών, που δεν (;;;) πέτυχε τον σκοπό της νωρίτερα στα Προπύλαια, συνεργαζόμενη άριστα με τους δήθεν αντι-Συριζαίους χρυσαυγίτες και τις κυβερνητικές αστυνομικές δυνάμεις, έδωσαν την καλύτερη παράστασή τους στο Μέγα Πλήθος του Συλλαλητηρίου και σε ζωντανή μετάδοση. Χέρι-χέρι. Όπως πάντα!

Όλοι τους «για την Μακεδονία», αλλά τελικά, όλοι τους, για την προβοκάτσια.

Με έναν σκοπό: Την πρόκληση φόβου και τρόμου των πολιτών!

Με ένα πολιτικό μήνυμα: Μην ξανακατεβείτε, θα σας διαλύσουμε!

Με ένα θύμα: Την Μακεδονία!

Με έναν στόχο: Τους αμέτοχους σε κάθε βίαιη πράξη απλούς πολίτες.

Οι απλοί πολίτες, εμείς, είμαστε οι μεγάλοι εχθροί αυτής της κυβέρνησης. Αύριο, της επόμενης!

Οι φασίστες (όσοι επιδιώκουν την επικυριαρχία τους υπεράνω κάθε άλλης αξίας, με κάθε τρόπο και μέσο), δεν θέλουν ουσιαστικά να μας τιμωρήσουν ή να μας ρίξουν ένα χέρι ξύλο. Θέλουν να μας αλλάξουν, να μας αφανίσουν, να μας ισοπεδώσουν, να μας κάνουν ισοδύναμους με τα μυρμηγκάκια. Άφωνους, άπραγους, αδύναμους!

Για να κάνουν ό,τι θέλουν.

Χθες, δεν φοβηθήκαμε!

 

Ραπτόπουλος-Χατζηστεφάνου

Κωνσταντίνος

 

 

ΥΓ. Μια ακόμα «επιβεβαίωση» της χθεσινής ημέρας ήταν και η εξής: Η στολή των αστυνομικών, που έως πρόσφατα προκαλούσε αισθήματα αποστροφής στους αριστερούς, προκαλεί πλέον αναγούλα στους μη αριστερούς. Επειδή ακριβώς η αστυνομία -και χθες- καταδέχθηκε με τις πράξεις της, να φανεί ως η «αποτελεσματικότερη», εκτός Βουλής,  χείρα βοηθείας της κυβέρνησης για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.