4η Δεξιοτεχνία Βελβεντού : 1η ,2η ,3η και 5η θέση για τον Τάσο Χατζηχρήστο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η Δεξιοτεχνία Βελβεντού η οποία προσμετρά στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος με τις συμμετοχές που άγγιξαν τις 50 από πολλές περιοχές της Ελλάδας και με την συμπλήρωση όλων των κατηγοριών ο Σ.Μ.Α.Β για άλλη μια φορά κατάφερε να διοργανώσει ένα εξαιρετικό και ΑΣΦΑΛΗ αγώνα το σ/κ που μας πέρασε.
Η ομάδα του Τάσου Χατζηχρήστου Chatzichristos Racing Team /Polychronidis Motorsport Ptolemaida/METE A.E συμμετείχε με 8 συμμετοχές ενώ ο Τάσος συμμετείχε για άλλη μια φορά σε όλες τις κατηγορίες…!!!
Νικητής για άλλη μια φορά ο πολυπρωταθλητής Δημήτρης Καρατσομπαλίδης με Peugeot 106 στην κατηγορία Ν2 , ενώ παράλληλα έκανε και το καλύτερο χρόνο ημέρας .
Πολύ καλή εμφάνιση του Δημήτρη Αποστολίδη(ΑΛΠ) που κατέκτησε την 2η θέση στη Ν1.
Εξαιρετικός ο Δημήτρης Κουνατιάδης από τον ΟΦΑΔ ο οποίος ήταν νικητής στην Ν2 με το πανέμορφο Opel Cadett .
Εκπληκτικός ο Θεόκλητος Καρυπίδης κυριάρχησε στην Ν3 με Opel Ascona (ΑΛΠ)
Στην Ρ1 νικητής ο Κωστογιάννης Κωνσταντίνος με Yugo Zastava με 2ο τον Τάσο Χατζηχρήστο με Lada Niva.
Στην Ρ2 νικητής ήταν ο Κώστας Τσοκάνης με Toyota Celica.
Στην κατηγορία Τ (επαγγελματικά) εξαιρετικοί ήταν η εμφάνιση του Δημοσθένη Ελευθεράκη Fiat Strada ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση με 1ο τον ασυναγώνιστο Μιχάλη Ανδρεανίδη με Fiat Fiorino και 3ο τον Τάσο Χατζηχρήστο με Nissan Navara .
Στην Ρ3 μοναδικός o Τάσος Χατζηχρήστος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση με τον πανίσχυρο BMW Μ3 ,ξεσηκώνοντας όλους τους θεατές.
Ο ΣΜΑΒ τίμησε όλους τους αθλητές και τα σωματεία για την συμμετοχή τους .
Τιμήθηκε ξεχωριστά για πολλοστή φορά ο Τάσος Χατζηχρήστος ως τοπικός οδηγός για τις συνολικές διακρίσεις του και ανακηρύχτηκε με απόφαση του Δ.Σ ΕΠΙΤΙΜΟ μέλος του ΣΑΜΒ.!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ
Επόμενο ραντεβού στις 24/10 στην 5η Ανάβαση Ελασσόνας