2ο ανοιχτό πρωτάθλημα ενηλίκων Φλώρινας “Κώστας Πετσούκης”

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας τιμώντας τη μνήμη του αείμνηστου Κώστα Πετσούκη, διοργάνωσαν το Σάββατο 6/1/24 ανοιχτό πρωτάθλημα ενηλίκων επιτραπέζιας αντισφαίρισης Φλώρινας. Πήραν μέρος 9 αθλούμενοι, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου. Οι αγώνες έγιναν στο γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Φλώρινας.

Οι αγωνιζόμενοι έδωσαν συναρπαστικούς αγώνες και απόλαυσαν το παιχνίδι. Νικητής αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Σκλιας, ο οποίος επικράτησε στον τελικό του Φαίδωνα Σαπρανίδη. Στην τρίτη θέση βρέθηκαν ο Θωμάς Σουμπάσης  και ο Μαρκόπουλος Ανέστης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τοπάλης Ευάγγελος, Τσίκας Γεώργιος, Κατσουπάκης Αναστάσιος, Χαριτίδης Παναγιώτης και Λυγούρας Γεώργιος

Τους αγώνες παρακολούθησε η Ολυμπία Τσάτσα, χήρα του Κώστα, η οποία στο τέλος έκανε τις απονομές και ευχαρίστησε το σύλλογο για τη διοργάνωση. Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βόσδου Σωτήριος.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους πήραν μέρος στους αγώνες, συγχαίρει τους νικητές  και υπόσχεται στο μέλλον να επαναλάβει την διοργάνωση αυτή.