1η Ανάβαση Πηλίου: 1η, 2η και 3η θέση για την ομάδα του Τάσου Χατζηχρήστου

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην τοποθεσία του Αγίου Βλασίου Πηλίου η 1η Ανάβαση Πηλίου με διοργανωτή τον ΟΜΑ Θεσσαλίας.

Η ομάδα του Τάσου Χατζηχρήστου Chatzichristos Racing Team Florina κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία CAT 1 με οδηγό τον Τάσο Χατζηχρήστο όσο και στην κατηγορία Ε12 με το γνωστό BMW m3 GT EVO2 αποκομίζοντας πολύτιμους βαθμούς για το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος.

Στην 2η θέση τερμάτισε ο εκπληκτικός  Κωνσταντίνος Δημουλάς από το ΣΜΑ Βελβεντού με ένα Peugeot 306 S16 ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο συμπαθέστατος Δημήτρης Χολέβας BMW M3  μηχανικός της ομάδας του Τάσου Χατζηχρήστου που μαζί με τον Χαράλαμπο Χρυσανθόπουλο Team99chrisantho υποστηρίζουν τεχνικά τα αυτοκίνητα της ομάδας σε κάθε αγώνα .

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί η εξαιρετική εμφάνιση του Γρηγόρη Εμμανουήλ από τον ΣΜΑ Βελβεντού που κατέλαβε την 2η θέση στην FST2 Drift ο οποίος άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς  και τους χορηγούς επικοινωνίας για την αμέριστη και πολύτιμη συμβολή τους σε κάθε αγώνα.