Στον πανελλήνιο πρακτικής σκοποβολής η ΣΑΛ Φλώρινας

Το τριήμερο 28-30 Ιουνίου 2024 η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας ήταν παρούσα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής 2024 που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Α.Ο.BUDO στα Ιωάννινα.

Στον αγώνα πήραν μέρος τρεις αθλητές μας οι οποίοι αγωνίστηκαν στην μεγάλη και πολυπληθέστερη κατηγορία του αθλήματος , στην PRODUCTION.

Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες με υψηλές θερμοκρασίες και απαίτηση πολύωρης παραμονής των αθλητών στο σκοπευτήριο.

Εφοδιασμένοι με όσα απαιτεί το άθλημα, συγκέντρωση, πειθαρχία και αντοχή, χωρίς ιδιοτελή κίνητρα, οι αθλητές μας αγωνίστηκαν χωρίς να έχουν λάβει ιδιαίτερη προετοιμασία.

Εκπροσώπησαν την Λέσχη στον μεγαλύτερο θεσμό της Ελληνικής Πρακτικής Σκοποβολής και τίμησαν τον διοργανωτή σύλλογο για την υπερπροσπάθεια της διοργάνωσης. Παράλληλα μετέφεραν το μήνυμα ότι η συνέχεια και οι προκλήσεις για την σκοποβολή της ΣΑΛ Φλώρινας είναι μπροστά.

O Χατζηλίας Κωνσταντίνος με προσεκτικές και γρήγορες εκτελέσεις κατέλαβε την 21η θέση στην γενική κατάταξη και τοποθετήθηκε ανάμεσα στους καλύτερους σκοπευτές της κατηγορίας .

Ο Κατσούτας Κωνσταντίνος θα μπορούσε να αποτελέσει έκπληξη στην 36 θέση αν ληφθεί υπόψη ότι έλειψε από τα σκοπευτήρια για χρονικό διάστημα δύο ετών, ενώ ο Μάργαρης Κωνσταντίνος απροπόνητος αλλά με αξιοπρεπή εμφάνιση κατέλαβε την 56η θέση.

Εκ μέρους του Δ.Σ., των μελών και των αθλητών της ΣΑΛ Φλώρινας θέλω να ευχαριστήσω τα τρία ΄΄Κ΄΄ για την αδιάλειπτη παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις και διοργανώσεις του Συλλόγου μας και να δεσμευτώ ότι η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα είναι πιο δυνατή και με περισσότερες παρουσίες στα σκοπευτήρια, μεταξύ των οποίων θα συμπεριληφθεί και το δικό μας, το Σκοπευτήριο της ΣΑΛ Φλώρινας.

Για την ΣΑΛΦ

Ο Πρόεδρος

ΣΤΑΪΟΣ Σταύρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ