Προπονητικό καμπ Σαρισών

Οι Σάρισες Φλώρινας ακολουθώντας την αρχή, ότι η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα, ξεκίνησαν από νωρίς την προετοιμασία τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Στην πρώτη φάση της προετοιμασίας διοργάνωσαν σε συνεργασία με τον ΑΣΕΑ Βέροιας προπονητικό κάμπ στη Φλώρινα, που διήρκησε 7 ημέρες.

Το πρόγραμμα παρακολούθησαν 17 παιδιά από τους δύο συλλόγους. Επικεφαλής προπονητής ήταν ο Κινέζος Hongbin ZHU, διεθνής αθλητής της Εθνικής Αντρών Κίνας στο παρελθόν και νυν προπονητής της Γαλλικής Paris13. Βοηθός προπονητή ήταν ο πολύπειρος προπονητής της Βέροιας Τσιαλτζούδης Γεώργιος και η 17χρονη  Alexandra Zhu, ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Γαλλίας. Επίσης, πολύτιμη ήταν και η παρουσία της αθλήτριας της γυναικείας μας ομάδας Χρυσής Φωτιάδου ως sparing partner.

Από τις 8 έως τις 14 Ιουλίου τα παιδιά δούλεψαν σκληρά σε 6άωρες καθημερινές προπονήσεις ακολουθώντας ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα.Το ευχάριστο είναι, ότι όλα τα παιδιά, παρά την απίστευτη κούραση, ανταποκρίθηκαν ως το τέλος και έμειναν ικανοποιημένα από την επίδοσή τους.

Ο Hongbin Zhu εκπροσωπώντας το προπονητικό team δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Είπε ακόμα, ότι ο κύριος στόχος του προγράμματος ήταν η βελτίωση της τεχνικής των αθλητών και αυτός επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό. Επίσης, ευχαρίστησε τις Σάρισες Φλώρινας και τον ΑΣΕΑ Βέροιας για την πρόσκληση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε αυτόν. 

Από μέρους μας θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία και την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά. Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τους προπονητές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους υποστήριξαν το πρόγραμμα: Δ/νση 3ου Λυκείου Φλώρινας, Hotel King Alexander, All day Cafe bar Rivo.

Το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας θα ξεκινήσει μετά από διακοπή μίας εβδομάδας.