Πανέτοιμες οι Σάρισες σε άντρες και γυναίκες για νέες προκλήσεις

Για μία ακόμα χρονιά οι Σάρισες Φλώρινας θα παρατάξουν αξιόμαχες ομάδες στα Εθνικά Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Ελλάδας την νέα αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Η Γυναικεία μας ομάδα, που συμμετέχει στην Α1 Εθνική Κατηγορία για 9η συνεχόμενη χρονιά, διατήρησε στο ρόστερ της το μεγάλο αστέρι της, την Κινέζα Yuhua Liu (28) και απέκτησε την έμπειρη Ρουμάνα Angelica Toma (39). Κοντά στις δύο ξένες θα είναι τέσσερις νεαρές αθλήτριες από την Φλώρινα. Η πρωταθλήτριά μας Χρυσή Φωτιάδου (20) και οι ανερχόμενες 15χρονες Γεωργία Σπανού, Ειρήνη Χρυσοστομίδου και Νεστορία Χρυσοστομίδου. Στόχος της γυναικείας ομάδας είναι καταρχάς η παραμονή στην κατηγορία και στη συνέχεια η κατάληψη όσο το δυνατόν υψηλότερης θέσης στη βαθμολογία.
Η Αντρική μας ομάδα θα συμμετέχει στην Β΄ Εθνική Κατηγορία Β. Ελλάδας με ένα νέο πολύ νεανικό σχήμα. Θα έχει στη σύνθεσή της δύο παιδιά από τη Φλώρινα, τον 15χρονο Χρυσοβαλάντη Σαμπαλή, έναν πολλά υποσχόμενο έφηβο, που επέστρεψε μετά από απουσία ενός χρόνου, και τον 18χρονο Σωτήρη Μούσια, έμπειρο αθλητή της ομάδας μας. Και οι δύο προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και αναμένεται να βοηθήσουν πολύ στο δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται. Κοντά σε αυτούς έχουμε δύο νέες προσθήκες από το εξωτερικό.
Ο 16χρονος Aron Koni από τα Τίρανα, διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Αλβανίας, έχει δείξει την αξία του σε διάφορες διεθνείς διοργανώσεις. Ο 28χρονος Antonio Komnaroski από το Πρίλεπ της Βόρειας Μακεδονίας, έμπειρος παίκτης με αμυντικό στυλ, που αγωνίζεται στην Super League της χώρας του.
Στις δεύτερες ομάδες (Σάρισες2) των αντρών και γυναικών, θεσμός που για πρώτη φορά καθιερώνεται στη χώρα μας, θα αγωνίζονται μικρά παιδιά των ακαδημιών μας και θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν γεύση από τα πρωταθλήματα των τοπικών κατηγοριών.
Ευχόμαστε και στις τέσσερις ομάδες μας καλή επιτυχία!!!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΑΡΙΣΩΝ
ΕΦΥΓΑΝ: Κων/νος Σωτηρίου (ΑΣΕΑ Κεφαλονιά & Ιθάκη), Μάριος Σερίδης (Ίκαρος Καστριτσίου), Gabor Kovats (Ουγγαρία), Sabjan Gergely (Ουγγαρία), Γιάννης Μαστρογιάννης (Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών), Φώτης Αρβανίτης (ΠΟΚ Έσπερος), Κων/νος Ισαακίδης (Φιλία Ορεστιάδας), Aneta Maksuti (Σερβία)
ΗΡΘΑΝ: Aron Koni (Αλβανία), Antonio Stomnaroski (Β. Μακεδονία), Angelica Toma (Ρουμανία)