Ο.ΞΙ.Φ.: Ο πρωταθλητής επέστρεψε…

Ο Άγγελος Ρασπόπτσης επέστρεψε στο βάθρο μετά από απουσία λόγω τραυματισμού που κράτησε περισσότερο από έναν χρόνο. Ο Πρωταθλητής του ΟΞΙΦ παρά την τεράστια ταλαιπωρία με χειρουργεία, δύσκολη και μακρά αποκατάσταση βρήκε το σθένος, τη δύναμη αλλά και το χρόνο και με συστηματική δουλειά βρήκε το δρόμο της επιστροφής στις Αθλητικές Επιτυχίες.

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο U20 το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο ανάμεσα σε 48 αθλητές.

«Ήταν μια εμφάνιση που έψαχνα πολύ καιρό» δήλωσε, «ο τραυματισμός από τη μια μου στέρησε αυτή τη στενή σχέση με τη διάκριση για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά από την άλλη με πείσμωσε με ακόμα περισσότερη ένταση και πάθος στην προετοιμασία μου, η οποία με τη βοήθεια των προπονητών μου απέδωσε. Βασικός μου στόχος για φέτος είναι η μεγάλη διάκριση στο εξωτερικό και ήδη ολοκληρώνουμε τον προγραμματισμό μας για συμμετοχή τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 του 2025».

Στους ίδιους αγώνες ο Βασίλης Τσώκας ήταν 10ος και η επανεμφανιζόμενη Μαρία – Χριστίνα Τιριακίδου 25η.

Το επόμενο ΣΚ ο ΟΞΙΦ θα συμμετέχει μαζικά στο Κύπελλο Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα ο Μπίλης θα συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο U17 στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας.

Συγχαρητήρια!

Από το ΔΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ