Ο.ΞΙ.Φ.: «Λάζου Ραφαήλ μόνιμος κάτοικος ΚΟΡΥΦΗΣ!»

Για μία ακόμα χρονιά η 30μελής αποστολή του ΟΞΙΦ απήλαυσε τη θερμή φιλοξενία της Λέσχης Οπλομαχίας Βάρης, του Προπονητή και Οργανωτή των Αγώνων κ. Μάκη Μουϊκη και των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα στη Βάρη και τους ευχαριστούμε!

Για μία ακόμα χρονιά ο Ραφαήλ Λάζου κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο U13 ανάμεσα σε 42 αθλητές. Αήττητος ο Ραφαήλ συνεχίζει να απολαμβάνει την Κορυφή στο Ελληνικό Ranking αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι η συστηματική ποιοτική δουλειά σε συνδυασμό με την απόλυτη αυτοσυγκέντρωση είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Στην ίδια κατηγορία ο Ραφαήλ Αθανασίου με 5 νίκες – 1 ήττα στον προκριματικό όμιλο κατέκτησε την 17η θέση στην πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία.

Στα Κορίτσια U13 ξεχώρισε η Νικολέτα Παυλίδου με την κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου ανάμεσα σε 45 αθλήτριες!

Η Βίκυ Ζαραβέλη και η Μαρκέλα Λιαντζάκη κατέκτησαν 11η και 12η θέση αντίστοιχα, η Μάρθα Κωνσταντινίδου και Λυδία Ζαραβέλη στην 16η και 17η θέση αντίστοιχα και η Βαλέρια Παυλίδου ήταν 43η.

Στην Κατηγορία U17 o Βασίλης Τσώκας κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο (56 συμμετοχές) και συνεχίζει να προηγείται στο ελληνικό Ranking ενώ ο Γιάννης Φίσκας, ανίκητος στον προκριματικό όμιλο κατέκτησε τη 5η θέση. Ο Αδάμ Ζαραβέλης ήταν 14ος και ο Αντώνης Κήμες 33ος.

Η Χαρά Παυλίδου έκανε 8αδα στα Κορίτσια U17 (5η), η Νεφέλη Ρασπόπτση 9η, η Μαρίλια Κέκελη 10η και η Άντρια Στεργίου 12η. Η Μαργέτα Τανστοπούλου 17η, η  Βάλια Ορφανουδάκη 22η, η Νικολέτα Στεργιούλα 25η, η Τζωρτζίνα Καραστεργίου 26η, η Παυλίνα Ταντσοπούλου 31η, η Σταυρούλα Μουρμούρη 37η, η Φένια Τσομπάνη 42η, η Κατερίνα Νοτίδου 46η και η Ανθή Πλούσκα 50η.

Το ερχόμενο ΣΚ ξεκινάνε οι Διεθνείς Υποχρεώσεις των Ξιφομάχων του ΟΞΙΦ με τον Βασίλη Τσώκα (Νο 7 στο Ευρωπαϊκό Ranking) να ταξιδεύει στη Νάπολι, Ιταλία για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων, 1ο ανάμεσα σε 8 Κύπελλα του Ευρωπαϊκού Σιρκουί. Στους Αγώνες συμμετέχουν 111 αθλητές από 15 χώρες και θα ακολουθήσει το μεθεπόμενο ΣΚ η Βουδαπέστη με τη συμμετοχή 9μελούς αποστολής του ΟΞΙΦ.

Συγχαρητήρια!

 

Από το Δ.Σ.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ