Οι αθλητές του ΑΘΛΟΣ της πρακτικής σκοποβολής Αντωνία Κροκαροπούλου και Ηλίας Μούλελης ξανά στο βάθρο στον διεθνή αγώνα CANAL CHALLENGE 2024

Το τριήμερο από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου ο Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορίνθου ΟΑΣΚ διοργάνωσε τον διεθνή αγώνα-θεσμό CANAL CHALLENGE 2024.

Στο ίδιο σκοπευτήριο όπου διοργανώθηκε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής στην Κόρινθο, ο ΟΑΣΚ επανέλαβε την διοργανωτική επιτυχία του, επιβεβαιώνοντας την φήμη που έχει ως ένας από τους καλύτερους διοργανωτές σε διεθνές επίπεδο. Ο αγώνας αποτελούνταν από 24 σκοπευτικά στάδια και 418 ελάχιστες βολές, ήταν επιπέδου Level 3 με συμμετοχές από όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες, το Ισραήλ, την Τουρκία και άλλες ομοσπονδίες.

Οι σκοπευτές του ΑΘΛΟΣ (ΑΘΛΗΤΙΚΌΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ με έδρα την Αθήνα) αξιοποίησαν την εμπειρία τους και την συστηματική μακροχρόνια προσπάθεια που καταβάλλουν στην προπονητική διαδικασία και κατάφεραν πραγματικά μεγάλες διακρίσεις.

Η Αντωνία Κροκαροπούλου νίκησε στην κατηγορία STANDARD LADIES ενώ ήταν όγδοη με 81.97 στην γενική κατάταξη, μπροστά από τους περισσότερους άνδρες της κυρίας κατηγορίας STANDARD.

Ο Ηλίας Μούλελης ήταν δεύτερος στο βάθρο στην κατηγορία PRODUCTION OPTICS SENIOR και έβδομος στην γενική κατάταξη της κατηγορίας PRODUCTION OPTICS με 80,06 του δευτεραθλητή Ευρώπης Kousev Alexander από την Βουλγαρία.

Ακολουθούν ένας αγώνας Level 1 διασυλλογικού επιπέδου στην Κοζάνη και τέλος Ιουνίου ο Πανελλήνιος Level 3 με διεθνείς συμμετοχές στα Ιωάννινα με διοργανωτή τον BUDO.

Ακόμη μια φορά η πρακτική σκοποβολή της Φλώρινας εκπροσωπείται σε διεθνείς αγώνες αποκλειστικά από τους δύο προαναφερόμενους  αθλητές του ΑΘΛΟΣ ενώ υπάρχει πληθώρα νέων αθλητών που ετοιμάζονται και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της σκοποβολής. Ιδιαίτερη και συστηματική προετοιμασία θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο με την έναρξη Σκοπευτικής Ακαδημίας αποκλειστικά για νεαρούς αθλητές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ