Νέες εγγραφές και δωρεάν μαθήματα γνωριμίας από την ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Η καλύτερη εποχή να ξεκινήσετε το ιδανικότερο σπορ με την  μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη Ακαδημίας τένις  στην πόλη μας. Εδώ τα παιδιά γνωρίζουν το άθλημα της αντισφαίρισης, εμπλουτίζουν τις κινητικές και συναρμοστικές τους ικανότητες ,μαθαίνουν τη βασική τεχνική και τακτική του παιχνιδιού ,αθλούνται και κοινωνικοποιούνται με στόχο την ανάδειξη των δεξιοτήτων τους την ψυχαγωγία και την διασκέδασή τους . Όλα αυτά παρέχονται  με την καθοδήγηση ,τη γνώση και την εμπειρία καθηγητών φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην αντισφαίριση  και σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά συστήματα της παγκόσμιας ομοσπονδίας I.T.F σε ένα ευχάριστο ,ασφαλές και φιλικό περιβάλλον . 

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ :

ΜΙΝΙ TENNIS RED 4-7ετών, ORANGE 7-8ετών, GREEN 8-10ετών. Τμήματα παιδιών με χρήση ειδικού εξοπλισμού ανάλογα με την ηλικία & σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά συστήματα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ITF σε εξειδικευμένα γήπεδα για μικρές ηλικίες .

Μαθήματα ψυχαγωγικού τένις Παιδιών και Εφήβων για ηλικίες 10 έως 18 ετών. Τμήματα παιδιών και εφήβων με κύριο στόχο την εκμάθηση βασικών τεχνικών και παράλληλα την άθληση και την ψυχαγωγία

Μαθήματα αγωνιστικού και προαγωνιστικού τένις για παιδιά και εφήβους από 10 έως 18 ετών. Εντατική προπόνηση ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους των παικτών, βελτίωση τεχνικής, τακτικής, ψυχολογική προετοιμασία για αγώνες, βελτίωση φυσικής κατάστασης, ενδυνάμωση

Προπόνηση ανάπτυξης κινητικών και άλλων δεξιοτήτων με κύριο στοιχείο τη διασκέδαση και το παιχνίδι των παιδιών

Περιμένουμε να σας δούμε στα γήπεδα και παρέχουμε τρία δωρεάν μαθήματα γνωριμίας σε όλα τα παιδιά και ρακέτα για τους πρώτους δύο μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στους υπεύθυνους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής: Βασίλη Κουτσοτόλη  στο τηλέφωνο 6937032611 και Φανή Γυφτοπούλου στο τηλέφωνο 6948548658.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ