Η Νεφέλη άνοιξε το Χορό των Μεταλλίων!

Από την Αθήνα και την Αίθουσα «Γ. Κασιμάτης», το προσωρινό Σπίτι της Ελληνικής Ξιφασκίας, «άνοιξε» η αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 με το Πανελλήνιο Κύπελλο U20.

Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας συμμετείχε με 9 μελή αποστολή με τη Νεφέλη Ρασπόπτση να σέρνει το χορό των διακρίσεων! Κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο ανάμεσα σε 39 αθλήτριες ενώ η Νικολέτα Στεργιούλα ήταν 10η, η Χαρά Παυλίδου 21η και η Μαρίλια Κέκελη 27η.

Στα Αγόρια ο Βασίλης Τσώκας και ο Άγγελος Ρασπόπτσης κατέκτησαν την 6η και 9η θέση αντίστοιχα και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης 18ος (52 συμμετοχές).

Την Κυριακή η Έλενα Φερατσούτι, αθλήτρια του ΟΞΙΦ, κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στο Αγώνα SATTELITE στο Βελιγράδι (99 συμμετοχές)!

Το επόμενο ΣΚ σειρά έχει η Βάρη και το Πανελλήνιο Κύπελλο U17/U13/U10 που διοργανώνεται στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα από τη Λέσχη Οπλομαχίας Βάρης με τον ΟΞΙΦ να ταξιδεύει με μεγάλη αποστολή.

«Φθινοπωρινό Κύπελλο Αντισφαίρισης»

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι Αγώνες Τένις για το Φθινοπωρινό Κύπελλο στα Γήπεδα του ΟΞΙΦ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Φλώρινας.

Συνολικά 32 Άνδρες συμμετέχουν στο Απλό, 11 Ζευγάρια στο Διπλό Ανδρών και 4 Ζευγάρια στο Διπλό Μεικτό.

Οι Αγώνες και τα Αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο FB στη σελίδα του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Από το Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ