Η Βίκυ Ζαραβέλη κατέκτησε το Solidarity Cup στα Σκόπια – Χάλκινες οι Μαρκέλλα Λιαντζάκη και Κάρμεν Νοριέγκα

Με 8μελη ομάδα συμμετείχε ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας στο Διεθνές Κύπελλο U14 Solidarity Cup που διοργάνωσε ο Σύλλογος Rabotniski των Σκοπίων στη Β.Μακεδονία το περασμένο Σάββατο 8 Ιουνίου.

Η Βίκυ Ζαραβέλη, πραγματικά ανίκητη, κατέκτησε το Κύπελλο ενώ παρέα στο βάθρο της έκαναν η Μαρκέλλα Λιαντζάκη και η Κάρμεν Νορίεγκα.

Οι Μάρθα Κωνσταντινίδου και Βαλέρια Παυλίδου έχασαν για λίγο την είσοδό τους στην τελική 8αδα όπως και ο Ραφαήλ Αθανασίου.

Το ερχόμενο ΣΚ ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος για τα Παιδιά U13 με το κορυφαίο ραντεβού της χρονιάς το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 15-16 Ιουνίου.

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται το επιτελείο του ΟΞΙΦ ενόψει του Καλοκαιρινού Κάμπ Ξιφασκίας στην Κόνιτσα το οποίο διοργανώνεται μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννενα για 3η συνεχή χρονιά.

Φέτος το Κάμπ θα ανοίξει τις πόρτες του στις 14 Ιουλίου και σε διαδοχικές  8ήμερες περιόδους έως 1 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει περισσότερους από 600 ξιφομάχους από 20 χώρες από Αίγυπτο έως Ουκρανία και από Αμερική έως Τουρκία και Ισραήλ με κορυφαίους αθλητές και προπονητές να επιλέγουν τον ΟΞΙΦ για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Να σημειωθεί ότι τόσο οι αγωνιστικές όσο και οι προπονητικές δραστηριότητες του ΟΞΙΦ έχουν συμπεριληφθεί στα καλεντάρια πολλών ομοσπονδιών στον Κόσμο της Ξιφασκίας.

Ο.ΞΙ.Φ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ